In het verleden heb ik al enkel uitdagingen gedaan. Denk hierbij aan een marathon lopen, leren duiken, leren skiën,… Hierbij lijst ik ze even op:

Bucket List

Dodentoch (2024 of 2025)

Na een gefaalde poging in 2012, moet het dit keer wel lukken.

Volg de trainingen via Strava.

PPL vliegbrevet (2025)

De PPL (Private Pilot License) opleiding laat me toe om vliegtuigen te besturen zonder gewichtsbeperkingen en zonder beperkingen van passagiers in alle EU landen en alle luchtruimen.

Eén van mijn zwaarste uitdagingen, doordat dit meer als een jaar lang opleiding volgen is, moet ik dit goed plannen. Daarmee staat dit op de agenda om mee van start te gaan in 2025.


Completed

Skiën (2023)

Nog nooit op de latten gestaan hebben en toch binnen 2 maanden op skireis gaan. Het doel was duidelijk, zonder al te veel te vallen kunnen Skiën. Na intensieve lessen, Indoor dan wel, Stonden we 2 maanden later in Ischgl.

Opleiding Zytholoog (2015-2016)

Tijdens de 2jaar durende opleiding van zytholoog of bierkenner leer je alles over bierproeven, bierstijlen, brouwprocessen en bierbeheer. Mst dit document op zak kunnen we aan de slag als zytholoog of biersommelier zoals de meeste zeggen.

Duikbrevet (2015)

Na theorie examens, en praktijk oefening in het lokale zwembad, wou ik mijn eind-examen voor een Open Water duikbrevet (PADI) behalen in Mexico, Cozumel.

Fisherman’s Friend StrongmanRun (2012)

een crosscountry competitie over lange afstand met verschillende hindernissen die al klimmend, kruipend, springend genomen moeten worden. Dat is de Fisherman’s Friend StrongmanRun.

Bekijk het resultaat op Strava

Marathon (2011)

42km lopen tijdens de Midnight Sun Marathon in Noorwegen. Dit samen met collaga’s van Inventis.

Bekijk het resultaat op Strava.


Failed

Dodentoch (2012)

100km wandelen in minder dan 24u, dat is het doel van de dodentocht. Echter zijn we gestand rond de 56km.

Bekijk de afgelegde route op Strava.